Diskuse pod články

Předplatitelé magazínu mají možnost diskutovat ve fóru přímo pod každým článkem. Fórum je zobrazeno pouze v případě, že je uživatel přihlášený na stránkách.

Nepřehlédněte

16.02.2013 | 10% sleva pro předplatitele magazínu na celý sortiment knih a nahrávek.

03.02.2013 | Z důvodu změny Klubu Agape na Magazín Agape byla aktualizována Pravidla používání služby. Předplacené členství v klubu bylo automaticky převedeno na předplatné magazínu ve stejné délce trvání.

21.11.2010 | Právě jsme zavedli novinku Kolektivního léčivého působení na člověka.

Jiří Sedláček - JEŽÍŠ NAZARETSKÝ NEBO BRUNO GRÖNING?

Objevují se lidé, kteří mají problém uvěřit, že Bruno Gröning byl božím poslem, a dále také lidé, kteří pochybují mezi ním a Ježíšem. Proč? 
 
Nepochopili, že je jenom jeden Bůh a že k Němu patříme. Kdo si vytvoří vztah s Bohem,  ten v sobě rozvíjí duchovní síly,  které z něj dělají duševně i fyzicky vysoce výkonnou bytost! S tím souvisí plné duševní i fyzické zdraví. Kdo své zdraví ztratil,  ten jej ztratil proto, že na Boha zapoměl. Ježíš Nazaretský a stejně tak i Bruno, upozorňují na jediného Boha, vše co se v jejich přítomnosti děje je ve skutečnosti pouze projevem jejich živého vztahu k Bohu - všechny ty tzv zázraky jsou pouhými důsledky jejich autentického prožívání vlastního vztahu k Bohu. Co se vlastně děje? Jakmile vstupují energie Ducha,  dochází k harmonizaci duševních a s nimi spojených fyzických těl, tam kde je harmonie sil, tam se nemůže dále udržet nic co není v souladu s touto harmonií! Vadné mentální i emoční struktury odpadávají, jakmile je čisto v duši uzdravuje se i tělo. Toto prozařování duševních těl lidí duchovní silou je onou milostí boží,  disponoval Jí jak Ježíš,  tak i Bruno Gröning. Zahoďme tedy veškeré předsudky a buďme v té vůli žít svůj vztah k Bohu, prostě a jednoduše,  jak řekl Ježíš: "Musíte být jako děti,  jinak nevejdete." Pak to přijde!

Hodnocení
Aktuální hodnocení: 4,9 (15 návštěvníků)
Štítky:
© 1997 - 2022 Agape Brno
všechna práva vyhrazena
předplatné magazínu | vydavatelství | mapa stránek | kontakt
Hluboká 5, 639 00 Brno | tel.: 775 563 052 | info@agapebrno.cz
Tyto webové stránky používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies.