Diskuse pod články

Předplatitelé magazínu mají možnost diskutovat ve fóru přímo pod každým článkem. Fórum je zobrazeno pouze v případě, že je uživatel přihlášený na stránkách.

Nepřehlédněte

16.02.2013 | 10% sleva pro předplatitele magazínu na celý sortiment knih a nahrávek.

03.02.2013 | Z důvodu změny Klubu Agape na Magazín Agape byla aktualizována Pravidla používání služby. Předplacené členství v klubu bylo automaticky převedeno na předplatné magazínu ve stejné délce trvání.

21.11.2010 | Právě jsme zavedli novinku Kolektivního léčivého působení na člověka.

Jiří Sedláček - CESTA K UZDRAVENÍ SKRZE HARMONII V ROVINĚ POCHOPENÍ A V ROVINĚ VNÍMÁNÍ?

Skutečná víra začíná tam, kde se rodí živé přesvědčení. Jedině skrze přesvědčení o přítomnosti božích sil dochází ke spojení se silami vyšší dimenze kde vládne pravé přesvědčení o přítomnosti božích sil! V bibli tomu odpovídá ono: "Blaze těm, kteří neviděli a přesto uvěřili".  Chceme-li uzdravení,  je třeba k němu dospět. Jak? Rozhodnout se pro zdraví a rozvinout v sobě přesvědčení o přítomnosti božích sil, jenž jsou absolutní mocí a silou, tedy mohou přirozeně harmonizovat všechny úrovně lidského ducha, duše i těla a tím uvést lidskou bytost v přirozenou harmonii,  tj. uvést do stavu být zdráv. Potvrdit svou víru činem znamená,  chovat se tak, jako když se už stalo. To je pravé přesvědčení. Člověk dnešní doby je již v tak hlubokém útlumu,  že je třeba, aby se on sám přímo přiměl k víře v boží přítomnost, tedy v přítomnost duchovních sil a léčivých sil, které jsou přímo navázány na Boha a harmonizují lidskou bytost jako celek. 


Jsou tu dvě cesty,  které jsou ve skutečnosti tou jedinou pravou cestou, a sice: cesta přes levou mozkovou hemisferu, tj. cesta kde člověk pochopí a následně začne přímo vnímat, a vedle ní cesta přes pravou mozkovou hemisféru, kde člověk vnímá a následně začne chápat! Jakmile se tyto cesty prolnou v jednu jedinou,  vstupuje do nás světlo ducha, které je onou absolutní mocí a silou, která  pomáhá a léčí. Ve fyzickém těle reaguje šišinka mozková a přes ni proudí duchovní energie dál ke všem vibrační centrům duševního i fyzického těla. 


Je dobře si uvědomit,  že všechno to nepříjemné co člověk pociťuje ve svém utrpení, v psychické rovině a i ve fyzické rovině,  jsou pouze pocity a dojmy napojené na nevědomost, tedy nemají žádnou hodnotu ani význam a nemá ve skutečnosti smysl jim věnovat pozornost (energii). Současné lidstvo produkuje denně mraky psychického balastu,  který má tendenci se lepit na všechno živé, tedy i na člověka. Jediné co nám může způsobit, je určitá psychická clona, projevující se jako iluze falešné reality, tato iluze pak brání našemu vědomí prožívat boží hojnost a blaho, a tím být volnou,  šťastnou a přirozeně tvořivou bytostí. Věřme tedy v boží přítomnost, a buďme v tom důslední, pak získáme to pravé boží vedení a budeme zažívat štěstí a zdraví!
 

Hodnocení
Aktuální hodnocení: 5 (14 návštěvníků)
Štítky:
© 1997 - 2022 Agape Brno
všechna práva vyhrazena
předplatné magazínu | vydavatelství | mapa stránek | kontakt
Hluboká 5, 639 00 Brno | tel.: 775 563 052 | info@agapebrno.cz
Tyto webové stránky používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies.