Diskuse pod články

Předplatitelé magazínu mají možnost diskutovat ve fóru přímo pod každým článkem. Fórum je zobrazeno pouze v případě, že je uživatel přihlášený na stránkách.

Nepřehlédněte

16.02.2013 | 10% sleva pro předplatitele magazínu na celý sortiment knih a nahrávek.

03.02.2013 | Z důvodu změny Klubu Agape na Magazín Agape byla aktualizována Pravidla používání služby. Předplacené členství v klubu bylo automaticky převedeno na předplatné magazínu ve stejné délce trvání.

21.11.2010 | Právě jsme zavedli novinku Kolektivního léčivého působení na člověka.

J. Brzobohatá - Automatická kresba Tvorby s analýzou - AKT

    Po několika letech jsme předané symboly Prozřetelností sjednotili do konečné podoby analýzy (AKT). Práce na ní byla sice náročná, ale zajímavá. Postupně nás uvádělo v úžas, co vše se dá AK při hodnocení různých typů tvorby zjistit a co významného se může autor o svém díle dozvědět.
    AKT hodnotí napojení dané tvorby do různých úrovní fyzických i jemnohmotných, od rovin nejnižších až po ty nejvyšší duchovní. Lze zakreslit propojení s anděly (ve výjimečných případech archanděly) a případné napojení na vůdčího ducha při samotné tvorbě. V některých případech tvorby mohou být aktivovány skryté zdroje a prameny léčivých vibrací. Dílo může také vyzařovat silnější harmonizující vibrace energií do roviny fyzické, astrální a v nejvyšší formě až do roviny duchovní. (V takovém případě je však nutné vyhotovit další, podrobnější vyhodnocení.)
    Estetická úroveň tvorby není předmětem tohoto hodnocení, stejně tak jako odborné hodnocení obsahu. Toto každý člověk vnímá jinak a posuzuje jen podle svých osobních vjemů a pocitů. Někoho osloví hluboce, jiného zaujme, druhý ji zkritizuje, ale úplně objektivně autorovo dílo posoudit většinou nikdo nemůže. Neznamená to tedy, že Tvorba, která nedosáhne vyšších úrovní napojení a nevyzařuje harmonizující či léčivé energie, je špatná. Může např. kohokoliv oslovit tím, že bude působit na jeho emocionální tělo, tzn. že se mu bude „líbit“, přinášet radost a jiné pocity, které obohacují jeho život.
 
    Na ukázku uvádíme jednu z těch výjimečnějších prací - obraz Stanislava Weigela "Květy adorace" z knihy "Křížová cesta životem". Jednotlivé symboly kresby a jejich popis uvádíme samostatně.
    Pokud si necháte od nás vyhotovit tento druh analýzy, vyvarujte se, prosím, srovnávání. Neexistuje totiž "lepší" a "horší" tvorba, každá je jinak hodnotná a bylo by zavádějící je na základě výsledků AKT vzájemně posuzovat.
    Více dalších informací  k AKT naleznete v rubrice "Činnost - Tvorba".
    Děkujeme vyšší Prozřetelnosti za to, že Vám můžeme zprostředkovat nový typ hodnocení AKT s analýzou Vaší autorské tvorby.





 
    Stručné zhodnocení obrazu "Květy adorace": Dílo je mimořádně pozitivní s léčivými a harmonizujícími účinky. Vyzařuje silnou energii z duchovní úrovně a je propojeno čtyřmi paprsky do akašického záznamu Lásky Ježíše Krista. Může tedy léčivě působit na duše těch, kteří se této kresbě otevřou.

 

Fotogalerie

Text-TvorbyAKT2aAKTaKrizova-cesta-zivotem-Stanislav-Weigel
Hodnocení
Aktuální hodnocení: 5 (38 návštěvníků)
Štítky:
© 1997 - 2022 Agape Brno
všechna práva vyhrazena
předplatné magazínu | vydavatelství | mapa stránek | kontakt
Hluboká 5, 639 00 Brno | tel.: 775 563 052 | info@agapebrno.cz
Tyto webové stránky používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies.