Diskuse pod články

Předplatitelé magazínu mají možnost diskutovat ve fóru přímo pod každým článkem. Fórum je zobrazeno pouze v případě, že je uživatel přihlášený na stránkách.

Nepřehlédněte

16.02.2013 | 10% sleva pro předplatitele magazínu na celý sortiment knih a nahrávek.

03.02.2013 | Z důvodu změny Klubu Agape na Magazín Agape byla aktualizována Pravidla používání služby. Předplacené členství v klubu bylo automaticky převedeno na předplatné magazínu ve stejné délce trvání.

21.11.2010 | Právě jsme zavedli novinku Kolektivního léčivého působení na člověka.

Motivační akce

            Vážení přátelé, motivační akce, kterou Vám právě nabízíme, se týká předplatného Klubu Agape. Pokud si do konce tohoto roku objednáte předplatné na 1 rok (899 Kč), nabízíme Vám k tomu dle vlastního výběru jednu z následujících výhod:
 
• soubor knih Pavlovy rozpravy I. - V. díl (B. Kočí) jen za cenu poštovného
• zdarma vyhotovení jedné Analýzy partnerských vztahů
• zdarma vyhotovení jedné Analýzy geopatogenních zón, včetně astrálních
 
            Pokud by se jednalo o předplatné na půl roku (499 Kč), bylo by to:
 
• kniha O duchovní léčbě (B. Kočí) jen za cenu poštovného
• jedna kniha z cyklu Pavlovy rozpravy I. – V. díl dle vlastního výběru jen za cenu poštovného
 
            Věříme, že by se tak mohl zvýšit počet předplatitelů a zkvalitnila by se tak diskuze na Fóru, na kterou přispívá asi jen necelých 10% z celkového počtu předplatitelů, což je v podstatě je hrstka lidí, a to je velká škoda.
            Tento rok jsme dělali dotisky několika starších titulů a na vánoce připravujeme novou knihu Karla Funka, takže z veškerých finančních zásob Agape jsme se již v tuto dobu vyčerpali. Jelikož při současném trendu kupování knih již nejsme schopni dotovat vydavatelství Agape z vlastních úspor (návratnost jednoho titulu je totiž několik let), zkoušíme přistoupit k této akci. Jedním z hlavních cílů je tedy vybrat alespoň část nákladů na dotisk knih „Pavlovy rozpravy IV. díl“ a „Otevření duchovního oka“, o něž je stále zájem.
            Abychom tuto Vaši „pomoc“ mohli ocenit, chtěli bychom se revanšovat výše nabídnutými výhodami a slevami. (I když předpokládáme, že většina z Vás uvedené knihy B. Kočího vlastní, mohly by posloužit jako velmi kvalitní dárek např. na vánoce.)
            Jelikož však netušíme, jestli bude na tuto akci pozitivní ohlas, proto nabídka 4. dílu Pavlových rozprav platí pouze za předpokladu, že bude proveden její dotisk V tomto případě by zasílání knih nebylo ihned, ale asi až během listopadu. Pokud se nabídka nesetká s dostatečným ohlasem, naši nabídku dodržíme, ale budeme zasílat jen 4 knihy z tohoto cyklu, které máme skladem.
 
            Jak postupovat? Při objednávání předplatného v e-shopu napište do rámečku „Poznámky“ (5. ze 6 kroků), o kterou z výhod budete mít zájem.
            Nabídku umisťujeme jako článek, abyste se k němu mohli i případně vyjádřit.

Hodnocení
Aktuální hodnocení: 5 (19 návštěvníků)
Štítky:
© 1997 - 2022 Agape Brno
všechna práva vyhrazena
předplatné magazínu | vydavatelství | mapa stránek | kontakt
Hluboká 5, 639 00 Brno | tel.: 775 563 052 | info@agapebrno.cz
Tyto webové stránky používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies.