Diskuse pod články

Předplatitelé magazínu mají možnost diskutovat ve fóru přímo pod každým článkem. Fórum je zobrazeno pouze v případě, že je uživatel přihlášený na stránkách.

Nepřehlédněte

16.02.2013 | 10% sleva pro předplatitele magazínu na celý sortiment knih a nahrávek.

03.02.2013 | Z důvodu změny Klubu Agape na Magazín Agape byla aktualizována Pravidla používání služby. Předplacené členství v klubu bylo automaticky převedeno na předplatné magazínu ve stejné délce trvání.

21.11.2010 | Právě jsme zavedli novinku Kolektivního léčivého působení na člověka.

Jana Brzobohatá - Astrální paraziti a struktury

   Nedávno se nám dostal do rukou článek o astrálních parazitech (celý článek se objeví kliknutím na název článku níže). Velice nás potěšilo, že se někdo ve světě touto problematikou zabývá i z pozice vědeckého výzkumu a v podstatě dokresluje to, co v Agape děláme hlouběji v rámci "Rozšířených osobních analýz" jž několik let. V článku se poukazuje na to, že každý člověk je více či méně - podle toho, kde se pohybuje, jak se chová či zamýšlí - vystaven negativním útokům (ale i pozitivním vlivům!) z astrálu.
   Udivilo nás, proč se výzkum utajuje, když toto je pro každého člověka nesmírně cenná informace. Možná to jen bude v budoucnu velmi lukrativní byznys, tak jako z počátku fotografie aury.
   Tuto oblast sledujeme minimálně již 20 let a při hledání příčin některých neřešitelných problémů je to někdy zásadní směr, který může člověku pomoci v jejich odstranění.
   Po mnoha letech práce jsme si ověřili, že většina těchto astrálních parazitů se usadí dráždivě do některých z obalů aury, nejsou však zde trvale přisedlé, ale mohou působit člověku mnoho potíží nebo jen ztrátu energie. Zjistili jsme, že je lze vlastním přístupem a prací na sobě odstranit, aniž by bylo třeba vyhledávat cizí pomoc (exorcisty ap.). I když exorcista tyto negativní astrální přisedlé parazity odstraní, za chvíli je má dotyčný zpět, neboť nedostal informace a pokyny k vlastní obraně.
   V mnoha kresbách jsme v minulosti dokumentovali, že se parazité objevují i u duchovně vyspělých jedinců a prakticky neexistuje na Zemi člověk, který by je neměl ve svých obalech aury. Záleží však na jejich počtu, blízkosti a aby nepronikli přímo do energetického systému čaker člověka. 
   Trvale přisedlí parazité jsou u člověka pouze výjimečně a zde je pak oprávněná pomoc exorcisty. Toto se často projevuje jako schizofrenie a jiné těžké psychické poruchy, neznamená to však, že všechna tato onemocnění mají příčinu v astrálních přisedlých bytostech (parazitech).
   Více informací naleznete v naší knize "Člověk jako víceúrovňová bytost" (doplněné vydání), konkrétní stav ve výše zmiňované ROA.

Aura a astrální paraziti

Hodnocení
Aktuální hodnocení: 5 (29 návštěvníků)
Štítky:
© 1997 - 2022 Agape Brno
všechna práva vyhrazena
předplatné magazínu | vydavatelství | mapa stránek | kontakt
Hluboká 5, 639 00 Brno | tel.: 775 563 052 | info@agapebrno.cz
Tyto webové stránky používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies.