Diskuse pod články

Předplatitelé magazínu mají možnost diskutovat ve fóru přímo pod každým článkem. Fórum je zobrazeno pouze v případě, že je uživatel přihlášený na stránkách.

Nepřehlédněte

16.02.2013 | 10% sleva pro předplatitele magazínu na celý sortiment knih a nahrávek.

03.02.2013 | Z důvodu změny Klubu Agape na Magazín Agape byla aktualizována Pravidla používání služby. Předplacené členství v klubu bylo automaticky převedeno na předplatné magazínu ve stejné délce trvání.

21.11.2010 | Právě jsme zavedli novinku Kolektivního léčivého působení na člověka.

PF 2010

Fantazie v modrém

FANTAZIE V MODRÉM

S fantazií se nepředvídatelné stává realitou, když smíte dovolit své mysli vstoupit do světa představivosti. Modré růže kvetou všude, kočky a parohatí zajíci mohou vzlétnout až k měsícem osvětlené obloze a víly se mohou projíždět na poletujících můrách. Lesní panna se s úctou dívá na království odhalené po sloupnutí okvětních lístků kouzelné růže. Může za to záhadné světlo, vyzvané vydat se na tajemné dobrodružství.

 

Ještě menší svět

JEŠTĚ MENŠÍ SVĚT

V kouzelné zahradě nakoukla zvídavá vílí dívenka do překrásného svlačce, aby objevila nový podivuhodný svět, jehož obyvatelé jsou ještě menší než ona. Uvnitř květiny se mořská panna a jiná žena noří do svého vlastního malého vesmíru a své vílí divačky si vůbec nevšimly. Stejně jako tyto kouzelné bytosti i my žijeme v našem vlastním malém světě uvnitř jiných světů, a co je malé a co velké závisí jen a jen na tom, jak se díváme na život.

 

Převoz do pohádkové říše

PŘEVOZ DO POHÁDKOVÉ ŘÍŠE

Malá víla se s pocitem bezpečí choulí ke křehkému člunu z listu a ve snech si vybavuje svůj rušný den zpáteční cesty do pohádkové říše. Kouzelné svíce jí osvětlují cestu, zatímco je něžně unášena duhovými vlnami domů. Všude kolem se schovávají vodní duchové, kteří na ni dohlíží a chrání svou spící přítelkyni.

 

Víla víly

VÍLA VÍLY

Toto okouzlující malé stvoření zkoumá malinkou podobnou osůbku ve svých dlaních a objevuje ještě své další daleko menší podoby, tak krásné a dokonalé, v křehkých ručkách svého dvojčátka. S radostí pozoruje další a další drobounké víly, které jsou zrovna jako ona, a její potěšení se kouzelně opakuje donekonečna.

 

 


Hodnocení
Aktuální hodnocení: 4,8 (21 návštěvníků)
Štítky:
© 1997 - 2022 Agape Brno
všechna práva vyhrazena
předplatné magazínu | vydavatelství | mapa stránek | kontakt
Hluboká 5, 639 00 Brno | tel.: 775 563 052 | info@agapebrno.cz
Tyto webové stránky používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies.