Cykloturistické fórum

Search forums: 

Pokročilé hledání
Kola a technika, vybavení Vše o kolech a vybavení na cestách.
Přihlásit k příspěvku
User avatar
tonda - (17.02.2011 12:46:09)
RE:přeprava kola do zahraničí
Milá Ivo, děkuji za milý dopis, nevím však, jestli vám poradím. Pokud bych zkoušel cestovku, mrkl bych se na brněnskou cestovní kancelář Kudrna, jestli náhodou nepojedou ve stejný termín stejným směrem. Kdyby by měli v autobuse volná místa, určitě Vás s sebou vezmou i s koly.
Letadla jsou docela drahá a vůbec se nedá předem říci, která společnost bere kola zdarma a která ne. Vždy totiž záleží na individuální letence, ke které je až poté vhodné se ptát na přepravu kol. Nejvhodnější jsou přímo přepravní tašky na kola, na ty se pak ale musí najít vhodná úschova, za kterou se navíc i platí. Lepenkové krabice od kol jsou vhodné tím, že je na letišti vyhodíte, ale na druhé straně je pak musíte před odletem shánět nové. V Evropě však není problém před odletem nají kdekoliv cykloobchod, kde Vám krabici zdarma věnují.
Kdybych osobně jel do Francie nebo Španělska a byli bychom minimálně dva, zcela jistě bych volil přepravu vlastním autem, neboť je to pohodlnější a náklady stejné jako složité přepravy jinými dopravními prostředky.
Já se např. chystám se v červnu na Korsiku a asi pojedeme ve třech lidech a neuvažoval bych nad ničím jiném než autem.
Přeji Vám spoustu krásných prožitků a mnoho inspirujících kilometrů na kole.

Login

© 1997 - 2022 Agape Brno
všechna práva vyhrazena
předplatné magazínu | vydavatelství | mapa stránek | kontakt
Hluboká 5, 639 00 Brno | tel.: 775 563 052 | info@agapebrno.cz
Tyto webové stránky používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies.